Happy new year!

Året lider mot sitt slut. 2008 ut, 2009 in. Måste faktiskt medge att detta varit mitt bästa år någonsin! Det finns så mycket bra saker som hänt detta år. Tänkte göra någon rolig sammanfattning som alla andra senare, får se hurdan det blir.

Ikväll blir det middag med tjejerna och en massa skoj efter det!

Gott nytt år!

HM

En liten beställning från HM var nu inlagd. Rean var bra på hemsidan och de hade en massa skor i min storlek! Köpte även några tröjor samt ett nagellack. Kul att ha något att hämta ut när man kommer hem om sisådär tre veckor.







Nyår

Det blev Kalix.


Same same

Nyår? Vad händer?! Vi hade bestämt oss för Luleå men så ändrades vissa av planerna. Kanske blir det Kalix trots allt, inte mig emot då jag har inte firat nyår hemma på två år. Jobbigt bara när man inte kan bestämma sig för något. Nä, nu ska jag ta tag i saken!

Har förövrigt haft en mysigt lurre med min bror på stan idag. Åt en lax och kräftsallad som var mums!


Macke

Glömde önska min bästa älskling grattis på sin födelsedag! Känns tråkigt att inte kunna tillbringa dagen med honom idag.

Någon som har ett bra tips på vad man kan ge en kille som har allt?

REA!


Mellandagsrea, måtte det vara helt otroligt överskattat? Okej gina har 50% på typ hälften, det är okej men resten? Näe, jag hittade bara en klocka och en tröja. Sen är det väl en annan femma att jag inte letar efter något speciellt och mest går runt och lallar?

Fick ett sjukt sug efter en ipod nano så tänkte slå till på den, men tro fan att den var slut överallt, populär julklapp. Ska nog kolla om den finns på Expert i Kalix. Sponsrar ju dessutom Kalix välfärd om jag köper den här haha!

Saknar er hemma i Skåne, så himla trist att jag missar nyår med grym fest och allt :( Har fortfarande ingen plan för den dagen, men tjejerna skulle komma över ikväll så ska planera något då.







God Jul!

God jul kära vänner :) Har redan hunnit vara till min mormor för jullunch, nu är vi hemma hos mamma och sen blir det middag hos pappa ikväll.

Ha en riktigt trevlig dag med massa god mat och klappar!

Hemvändarfest!

Hade superkul kväll igår! Vi började hemma hos mig med en lite fördrink för att sedan åka ner till hotellet med min bror som chaffis. Där åt vi buffé och hade det allmänt trevligt! Efter buffén öppnade nattklubben och där stannade vi till ca halv tre då min älskade bror ställde upp som taxi igen. Sjukt smidigt detta att ha bröder som har fått körkort! Allt blir liksom lättare ;)

Med andra ord var kvällen helt klart lyckad! Träffade en massa folk som man inte sett på länge. Var grymt mycket folk ute vilket alltid är trevligt.

Ikväll blir det hemmamys hos pappa med julmat och film. Att det är julafton imorgon har jag då inte riktigt hunnit registrera, men det blir nog bra.

CIAO!

Sunday

Kalix är som vanligt, precis som det ska vara! snart har alla kommit hem vilket ska bli otroligt roligt.

Igår åkte vi till Haparanda/Finland för andra gången (Skilda föräldrar innebär dubbelt av allt!). Köpte ett par skor som passar i kylan och halkan som samtidigt ser okej ut. Annars blev det mest att gå runt och titta på saker. Inväntar mellandagsrean och hoppas på det bästa!;)

NU: "Stan" med mamma
SENARE: hälsa på hos släkt
ÄNNU SENARE: träffa vänner


BYE!

.

Ja det blev lite stort ;)

Mysdag

Idag var jag ner på "stan" med Malin, Sara och Linda. Gick runt lite för att kolla in nya affärer i gallerian som faktiskt är rätt mysig! :) Köpte en present till Marcus, resten¨får vänta till rean. Efter det gick vi till Lyktan för att äta lite lunch och fika efter det. trevligt att träffa Linda och Sara igen, blir rätt långt mellan gångerna!

Nu blir det snart middag hemma hos pappa, efter det kommer Emma på besök. Var riktigt länge sen vi träffades så det blir kul :)

BYE


Kalix

Yes då var man hemma i Kalix igen. Är så kul att träffa alla nära och kära igen! flygresan hem gick jättebra då jag hade Malin som sällskap och Nordis från Stockholm. Nu väntar en massa planer de två veckorna jag stannar här.

Idag har jag, mamma och Johnny varit till Haparanda/Finland för lite shopping. Var så kul att se det nya shoppingcentret de öppnat i Torneå. Tro det eller ej alla skåningar men där fanns HM, Gina, vero mm! :) Fyndade två toppar från HM så det var gött! Sen åkte vi över till Happis för lite Kina-lurre.

Nu ska jag dricka lite kaffe m paps och bror!

Ska försöka skriva lite nu när jag har tid uppe i norr ;)

PUSS!

RSS 2.0