Ein milch bitte?

Karin å jag vi sitter här och sipprar! Hon ville ge mig tequila, jag sa nej! Jag fick mjölk istället!!

nU e det snart ut!

FREDAG!

Så fint väder vi har idag! Blir alltid på bra humör när solen lyser, härligt! Har jobbat några timmar nere i Västra Hamnen idag, vilket var gött! Nu sitter jag bara hemma och väntar på att Macke ska pallra sig hemåt så vi kan äta.

Ikväll blir det fest med Karin och eventuellt Maggan! Ser faktiskt fram emot det riktigt mycket, synd bara att inte alla vännerna kan hänga med. Har inte funderat ut någon outfit, kanske blir det någon klänning? Ska se vad garderoben har att erbjuda haha.

Nej, nu ska jag vara duktig och läsa lite ur The origin of financial crises, spännande!



Får det lov att vara en bakad?

Vilken dag - lång men mycket trevlig! Hade lektion imorse, finanskrisernas anatomi, väldigt intressant måste jag tillägga. Efter det var det bara att hoppa på bussen in till Malmö där jobb väntade. Efter jobbet blev det fika med Sofie, Maggan och Karin - mycket trevligt! Fyndade även två toppar på HM så det var kul.




SEMLA

Inte en kotte kan ha undgått förlovningen och den var ju på tiden! Där fick hon sin "man av folket" från Ockelbo.

Dagen har tillbringats i Lund med Soph. Tränade afro, åt lurre och pluggade på Juridicum. Nu ikväll har jag sett på Linda Rosings tvprogram och det roliga är att det faktiskt är lite underhållande. Kommer nog ge det ett avsnitt till iallafall!

Imorgon är det tidig uppstigning vid klockan 6, för att sedan ha en lektion, följt av ett arbetspass på några timmar. Efter det blir det fika!

Nu ska jag slafa!




Moving around!

Fick ett litet ryck ikväll och möblerade om lite. Ville få så fördelaktiga bilder som möjligt till bytessidan och resultatet blev faktiskt helt okej! Hoppas på fler intressenter nu :)





Monday, monday...

Inga lektioner idag vilket innebär hemstudier. Det gick dock inte så bra då jag hade massa annat i tankarna. Ibland krävs lite press för att man ska bli motiverad!

Träffade Sofie för en fika vilket var dagens höjdpunkt. Testade ett café här i närheten, Melvins tror jag det heter, trevligt ställe!

Imorgon blir det afro!

Here we go again!

Då var man hemma i Malmö igen. Middagen igår var toppen! De hade lagat avokado-soppa till förrätt, helstekt lamm till varmrätt och som avslutning serverades hemmagjord chokladmoussé - mycket gott! Nica hade gjort ett jättefint bildspel med alla Cuba-bilderna som vi tittade på, känns nästan lite overkligt att man var där nyligen.

Ikväll blir det Gossip och hemmamys. The City var förövigt som väntat  - underhållande! Jag bara ÄLSKAR miljöerna (New York) och intrigerna ;)

Middag vankas härnäst!


Utkast: Nu har ...

Nu har vi precis hemtat Cina och Göran från Svågertorp, vilket innebär att vi inte är hundvakt längre. Vi kommer dock stanna i Kävlinge till imorgon då Håkan ska ha 50 års middag för Cina. Blir nog en trevlig kväll! Synd bara att man kanske missar melodifestivalen ;)

Malin har spenderat natten hos oss och det var mycket trevligt. Såg en film igår och bara tog det lugnt. Grabbarna var ute i Malmö men det var inget vi kände för.

Nu ska vi gå över till Håkan och Nica.



It's snowy!

Sitter för mig själv och bara tar det lugnt. Så underbart det kan vara ibland! Nu ska jag ut med Kenzo och sedan kolla på The City som alla pratar om.


Kenzoboy!

Åååh så mysigt det är att ha en hund i närheten hela tiden! Men busig som tusan är den lilla krabaten, man märker att han tar alla tillfällen i akt att busa.

Idag har jag klippt och slingat mitt hår. Fräscht och blondt blev det! Gick även en sväng på stan och insåg till min fasa hur mycket snyggt som kommit in på HM, farligt farligt! Efter det åkte jag in till Lund för att träna med Sophis.

Nu återstår bara en kvällsprommenad med vovvsen!



SOMMAR!


Tuesday afternoon

Riktigt skön tisdag idag! Har haft en lektion och sedan träning. Nu väntar jag på att Marcus ska komma hem så att vi kan bege oss till Kävlinge. Annars händer inget speciellt, blir att bara ta det lugnt ikväll.


Sickan, filmisarna!

Haha juste glömde nämna att Harry från Lilla Jönssonligan läser samma kurs som jag, kul anekdot bara ;)

Kevlanche

Yes! Det fruktade ex-seminariet är nu över! Och ja, det gick helt ok. Nu ska en uppsats skrivas om en finanskris och sedan är den kursen klar.

Helgen har varit toppen förutom endel pluggande. I fredags bjöd älsklingen på middag och bio; Benjamin Button med Brad Pitt är helt okej! Lite tragikkomisk kan man nog kalla den. Mysig kväll iallafall! Alla hjärtans dag spenderade vi i Kävlinge vilket var trevligt det med. 

Veckan som kommer blir lite speciell. Ska bo i Kävlinge till lördag då vi ska vara hundvakt till lille Kenzo. Blir nog mysigt :) Annars tillkommer endel träning och plugg som vanligt.




En kenzo

A F R O

Afro var helt sjukt kul! Gick dit med inställningen att det skulle vara slappt med lite flummövningar, men nu kan jag ju säga att jag hade heelt fel! Okej det var lite speciella rörelser men helt otroligt jobbigt! I Like :)

Annars har jag spenderat dagen uppe i juridikums lässal. Får så mycket bättre ro där än att sitta hemma eller borta på ekonomi.

Nu ska jag ha en pluggfri kväll!



Monday!

Gossip girl var grymt bra igår. Vill så gärna tillbaka till New York och de härliga miljöerna! Får se vad sommaren kommer med ;)

Idag har jag haft lektion och sedan step på Gerda, härligt! Imorgon ska jag och Sophie testa på Afro, ska bli spännande! Annars har dagen varit bra förutom att mitt examinationsseminarium kommer vara två dagar innan utsatt tid! Men det löser sig nog.. Får ligga i ;)

Nu ska jag se advokaterna!



Upper east

Gossip girl ikväll! Som jag längtat :) Dagen har inte varit allt för händelserik, superfint väder har det dock varit! Pratade med mamma uppe i Kalix och där har de typ -12 och snöstorm! Inget jag vill byta mot faktiskt..

Imorgon är det skola och sen step. Är så otroligt skönt att ha kommit  igång med träningen igen. (Efter alla år;)) Nu kör vi!



Update!

Okej, jag har inte varit den bästa på att uppdatera bloggen. Ska försöka att göra ett litet försök med att återuppliva den ;)
Sammanfattningsvis;

Cubaresan var helt otrolig! Det är verkligen en resa man alltid kommer att komma ihåg. Minnen för livet helt enkelt! Ska sammanfatta resan i bilder, men de läggs upp på facebook då det går snabbare där.

Nu är man verkligen inne i vardagen igen. Har börjat läsa ekonomisk historia i Lund och till en början var jag skeptisk men nu trivs jag jättebra! Ska ta mig en funderare eller två på mitt val till hösten. Kanske är det ekonom jag ska bli?

Har för övrigt haft en toppenhelg! I fredags blev det en helkväll med massa fest! Besökte totalt fyra ställen så det blev en rejäl runda :) Hade verkligen jätteskoj och det va kul att så många av mina vänner var ute!

Igår firade jag Marcus födelsedag i efterskott. Bjöd ut honom på thaimat med lite hemmamys efteråt. Har även beställt ett fodral till hans nya dator.

Idag är det plugg som gäller. Det är enormt mycket som ska läsas igenom till imorgon men jag älskar historia så det ska förhoppningsvis inte bli några större problem.

Nu åter till pluggandet!




RSS 2.0