Livet leker!

Just nu känns allt riktigt bra. Skolan går jättebra, trivs enormt, även matten fungerar! Men framförallt har jag grymma vänner! Är så glad att jag har er, ni vet vilka ni är. Är väldigt kul att Malin flyttat till Skåne, och skönt att boendebiten löst sig nu. Med andra ord känns allt grymt just nu!!

Dock börjar tentaperioden alldeles strax men that's life! På något sätt ska det också bli kul ;) Får se vad jag väljer till våren bara..

Well, nu är det idol som man bara måste kika på.

Ha det gött folks!!





Studentliv i full fart!!

Nu har skolan kommit igång ordenligt, och det känns grymt bra! Veckan som kommer har dock en liten svacka då jag bara har en (!!) lärarledd lektion. Detta innebär dock mycket hemmaplugg, så dags att ta tag i kragen.

Helgen var grym!! I torsdags (ja jag räknar det som helg den här gången;)) var det första gången vi festade på nationen. Det var helt sjukt på alla sätt och vis samt grymt skoj! Nu laddar vi upp inför sittningen på lördag.

Fredag blev myskväll med tacos och film, vilket behövdes ;) Sen kom lördagen! Då var det dags för Sofies avskedsfest och det var jättetrevligt! Vi var först hemma hos Anna och begav oss senare mot casinot. En jättetrevlig kväll men en snygg Sofie som jag fixat;)

Söndagen var slapp som det ska vara. Jag och älsklingen hade tillgång till bil så vi passade på att köra till svågertorp för att köpa en cykel till mig. Sen avslutade vi kvällen med kinamat och SATC.

Nu väntar jag på att babe ska komma hem så vi kan äta min  smarriga mat ;)

BYE!

Veckan som varit

Nä nu får jag skärpa mig! Tycker inte om detta uppehåll som jag nu har haft. Har varit mycket de senaste dagarna så det får bero på det.

Nu har min älskade vän Malin anlänt till Skåne. De närmsta dagarna har jag hjälpt henne med att komma igång här nere gällande boende och skola. Boende i Malmö är förövrigt nästintill omöjligt att hitta. Men man får kämpa på!

I torsdags fyllde jag 21 år vilket firades med upprop på skolan (juridisk översiktskurs) och sedan en massa vänner hemma på kvällen. Fick bland annat ett presentkort på Tites hudvård som jag ska utnyttja snart. Mycket trevlig kväll och dag!

Fredagen var min sista dag som heltidare på mitt jobb. Känns lite konstigt men bra tillika då jag ska göra något nytt och spännande i höst.

På lördagen åkte vi över till Köpenhamn då älsklingen ville fira min födelsedag där. Han köpte världens bästa present som jag önskat mig länge. Sen var vi in på Marc By Marc Jacobs där jag gjorde ett litet köp. Efter Köpenhamn åkte vi direkt till Kävlinge där ett till firande väntade. Fick Sex and the city boxen av Marcus föräldrar.

En bra vecka.




RSS 2.0