Regn regn bara vanligt regn!

Då hade vi lördag igen. Har en no boyfriend dag idag vilket innebär att jag får fixat en massa grejer. Rätt skönt faktiskt;)
Har bland annat hunnit med att köpa material inför skolan, fikat och traskat runt i regnet. Lite städning blev det också nu när det är så dåligt väder.

Igår var det avslutning på Malmöfestivalen för detta år. Vi såg fyrverkerierna för att sedan gå till Lilla Torg en sväng. Mycket mysig och trevlig kväll.








Tillbaka till skolbänken

Yes då var man tillbaka i skolbänken igen. Idag började min Matte C kurs som jag måste läsa till och det kändes helt okej faktiskt. Läraren var nog den mest mystiska jag haft under mina 12 år i skolan. Very vierd men det kommer nog att gå det med. Är trots allt bara två lektioner i veckan.

Efter matten fick jag och Marcus ett ryck och bytte om till träningskläder. Blev min första joggingtur på evigheter, men det var härligt! Ska försöka bli mer hälsosam i höst.

Nu väntar das Bett!

Två tre år

Nu i helgen som var firade jag och min älskling tre år sedan vi träffades och i samma veva två år sedan jag flyttade till Skåne. Helt otroligt att jag bott här i två år redan. And I like it!

Det firades med middag ute och massa mys :)

Älskar dig Marcus!


Festivalmys och kräftskiva i Kävlinge

Nu är festivalen igång vilket innebär kaos i Malmö. Trots detta besökte jag i fredags festivalen för att se Ceasars på Mölleplatsen. Hann tyvärr inte se så mycket då jag kom direkt från jobbet, men det jag hann höra var helt OK. Efter det gick vi vidare till Gustav för lite grekisk mat.

Igår vankades det kräftskiva hemma hos Marcus pappa och hans fru. Var mycket trevligt med en massa trevligt folk, god mat och dryck. Precis som en kräftskiva ska vara.

Nu i eftermiddag har vi varit och fikat på stan för att sedan testa langos. Var första gången jag testade det och det var väl sådär. Ingen kulinarisk upplevelse direkt, men alltid kul att testa.

Nu - mys i soffan


Kräfta

Malmöfestivalen

Imorgon börjar den älskade/hatade Malmöfestivalen. Har faktiskt inte bestämt mig för vad jag tycker. Gött med all god mat, men grymt jobbigt med alla dessa människor! Såklart ligger mitt jobb mitt i smeten så det är inget man undgår. Däremot är det perfekt att bara kila ut i vimlet efter jobbet. (Om man orkar;))

Nu ska jag äta vindrvuor och vara social!



 






Typ tredje försöket?

Detta är tredje gången jag gör ett försök med att börja blogga. Men vad säger man, tredje gången gillt?


RSS 2.0