! ! ! !

Sa#%ns h&l%ete# J?#la sk#&t det blev inget av Lundbytet. Kärringen ville SÅÅÅÅ gärna ha balkong som då nissen på skvadrons inte hade. Önskar henne all olycka med kommande byte!

JAJA då får man leta vidare.. Ska snart iväg på afro och skaka av mig lite agressioner. Ikväll är vi bjudna på födelsedagsmiddag vilket ska bli trevligt. Något positivt iallafall :P

Nej nu ska jag gå till bussen!

Glad Påsk!

Ikväll är det partaj som gäller! Är taggad som tusan, vill bara att det ska bli kväll så att man kan komma igång.. Har hjälpt Karin lite idag med hennes lägenhet och som tack för hjälpen bjöd hon på lunch på Graffiti. Sen var vi på systemet och fixade lite saft och annat gött till ikväll. Nu ska jag ta det lugnt i nån timme innan jag börjar klura på vad man ska ha på sig? Köpte en jättefin klänning från Zara i lördags men den kan vara på snudden till för fin.. Hmm.. får se.

Igår fick vi ett glädjande besked! Vi har eventuellt fått lägenhet i Lund, 2:a på 65 på BANKGATAN! Kan läget bli bättre? Nu ska vi bara dit och titta på den, resten lät väldigt positivit. Dock ska jag försöka att inte ta ut något i förskott då man aldrig vet om folk ångrar sig.

Glad påsk gott folk!

En liten summering av helgen..

Fredagen var otroligt rolig! Våran gossip-insiperade outfit var grym och det var faktiskt endel som såg vilka vi skulle föreställa. Förutom Blair och Serena kunde man mingla runt med Robin Hood, King Kong, Legally Blonde mfl. Maten var dessutom väldigt god! Glömde kameran hemma så blev tyvärr några egna bilder.





Lördagen var hur underbar som helst. Hade bokat in heldag med Marcus och det kan man verkligen kalla det för. Vi strosade runt på stan och shoppade en massa. Det blev bland annat en resa! 15 augusti åker vi till Kreta, UNDERBART! En väldigt bra dag med andra ord. Söndagen var lugn med brunch på Greekway och lite plugg efter det.

Underbart!

Idag har varit den bästa dagen på länge! Berättar mer imorgon för nu ska jag mysa ner i soffan med min älskling..



XOXO

Var en sväng på stan med Sophie idag och köpte lite nödvändigheter. Ska på sittning på fredag med temat filmkaraktärer så vi var tvugna att fixa lite inför det, samt köpa present då de som håller i det fyller år. Vi har kommit på en fyndig idé och ska klä ut oss till tjejerna i Gossip Girl! Klockrent! Blir dock en lite ironisk variant ;)

Hittade även ett par skor som jag sökt efter ett tag. Bekväma "prommis" skor från Vagabond. Har vissa visioner att jag ska börja gå mer vart jag än ska. Så lite snygg på fossingarna måste man ju vara!





Överraskad!

Ny kurs, ny start brukar man säga och precis så känns det! Individ, familj och samhälle som kursen heter verkar väldigt intressant. Dock är den väldigt intensiv med hela fyra (!) examinationsuppgifter på den 7,5 poäng korta kursen. Nu gäller det att ligga i! Har lärt mig någorlunda att inte ha allt för låga tankar om sig själv. Företagande och finanskris kursen trodde jag skulle gå piprätt då upplägget kändes svårt, men tji fick jag, VG!!!! Otroligt glad blev jag såklart :)


clipart friday dance 016


RSS 2.0