Toodilooo!

Nu kan man säga att det var ett tag sedan jag skrev något här, och oj vad mycket som har hänt sedan sist! Kände ett litet sug att skriva någon rad här idag, får se om jag återkommer någon annan dag eller om detta endast är tillfälligt.

What´s new? Ja, dagarna fylls för tillfället med finansiell och internationell ekonomi, och det börjar faktiskt arta sig. Först kändes det lite jobbigt att läsa dubbelt men när man vet att det bara ska pågå under en kort tid, och har fått allt nedskrivet i sin kalender, så känns det ok.

Det jag mest ser fram emot för tillfället är att åka hem till Kalix. Är otroligt efterlängtat att få umgås med familj och vänner och bara få ta det lugnt hemma.. Men innan hemresa är det en massa annat skoj som händer här i skåneland!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va kul att du börjat plugga igen Leniz ;) Hoppas på en mycket trevlig läsning här framöver :)

2009-12-09 @ 21:06:44
Postat av: Mikael

Hejsan, skulle vilja tipsa om ett modeforum för både kunniga, intresserade och nyfikna personer. Tanken med forumet är att man kan sprida och prata om sitt mode med andra likasinnade och även få hjälp med modefrågor. Det finns inget som heter dumma frågor. Självklart kan man skriva om sin egen blogg / hemsida och även hitta andra bra bloggar / hemsidor om mode. Bli medlem och hjälp oss att bygga ett skojigt modeforum för alla

2012-05-04 @ 21:36:17
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0